dijous, 21 de juny del 2012

Suspens de la consellera d'Ensenyament


 
 

Famílies, professors i alumnes 'suspenen' el curs a Irene Rigau

El Muce Suspende A La Consellera Irene Rigau
Foto: EUROPA PRESS
BARCELONA, 20 Jun. (EUROPA PRESS)
El Marc Unitari de la Comunidad Educativa (Muce) --que aglutina associacions de professors, alumnes i famílies-- ha 'suspès' el curs a la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, durant una 'performance' feta aquest dimecres davant de la seu del departament a Barcelona.
   Al costat d'una gran carbassa, la plataforma ha entrat a registre un butlletí de notes de l''alumna' Irene Rigau dirigit al seu 'tutor', el president de la Generalitat, Artur Mas.
   Aquest butlletí conté les apreciacions del Muce sobre diferents àmbits, com la Motricitat, en què l'han qualificat amb un 'excel·lent' perquè "té molta destresa amb les tisores"; o un 'molt deficient' en Atenció, per "no escoltar prou".
   En la Relació amb els seus companys, la plataforma ha criticat que "no fa cap esforç per relacionar-se ni amb professors, ni famílies ni alumnes", mentre que a Actituds, han assegurat que falta el respecte a l'escola pública i que tolera i reacciona malament davant les crítiques.
   Amb això, el Muce ha explicat que en Matemàtiques, Rigau sap restar molt bé, tot i que no acaba d'assimilar la suma i intenta dividir, però sense aconseguir-ho.
   En Ciències Socials, han lamentat que té fixació per períodes educatius anteriors, i que troba a faltar els uniformes i les aules amb 40 alumnes, mentre que en Coneixements del Mitjà han sentenciat: "Copia les mesures de Madrid, però les amplia i les supera".

"PARLA MOLT I DIU POC"

   La plataforma ha anotat que "parla molt i diu poc" en Expressió Oral, mentre que en Plàstica, no li agrada el color groc --referint-se al color de les samarretes del moviment SOS Educació--.
   Per tot això, en el butlletí de notes li recomanen relaxar-se, escoltar i reconsiderar la seva actitud, així com prendre's unes vacances indefinides pel bé de l'educació pública.
   En declaracions als mitjans, la secretària general de la federació d'Ensenyament de CCOO, Montse Ros, ha explicat que no pot ser que l'educació catalana porti sis anys de retard, ja que ha tornat a dotacions pressupostàries del 2006 malgrat haver augmentat en 200.000 alumnes.
   Per al pròxim curs, la portaveu d'USTEC·STEs, Rosa Cañadell, li recomana que "desretalli allò retallat" per evitar viure un any ple de confrontació amb els professors i les famílies, que no dubtaran a mobilitzar-se en defensa de l'escola pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada