diumenge, 19 de juny del 2011

Patrimonia'm: Visites gratuïtes al Museu Història Ciutat Barcelona

Des del curs passat els alumnes del cicle superior de l'escola (cinquè i sisè) pparticipen del projecte Patrimoniam promogut pel Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona.  MUHBA.

 Aquest projecte, més enllà de ser la típica visita escolar a un museu, exposició o monument, té algunes característiques que ens afecten com pares, mares i familiars dels nens que convé tenir molt presents.

Són visites a espais alguns d'ells molts propers al nostre barri: Temple d'August al carrer Paradís just a tocar de la Plaça Sant Jaume, Ruines antigues de Barcino al costat de la Plaça del Rei. També hi ha altres espais com el Monestir de Pedralbes (al final del recorregut de l'autobús 64) o la casa museu Verdaguer al mig de Collserola.

 

Maqueta de Barcino

Monestir de Pedralbes. Claustre




Si voleu saber-ne més detalls Aquí en trobareu més dades

A més de poder veure què han fet els nostres fills en aquestes visites a al pròpia pàgina web de l'escola,
visita a les ruines de Barcino,  visita al Monestir de Pedralbes se'ls ha donat un carnet amb el qual poden anar tantes vegades com vulguin a aquests museus, sols o acompanyats per la seva família.

O sigui que ja no teniu excusa per deixar de conèixer aquests espais. Demaneu als vostres fills que us facin de guies segur que ells  s'ho passaran molt bé, recordaran tot el que han après i nosaltres com a pares i mares aprendrem moltes coses que abans no sabíem ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada