divendres, 10 de juny del 2011

Assemblea de l'ampa 2011

Hola, a tothom
Us informem que dimecres dia 15 de juny, a les 9.10h farem l'assemblea anual de l'AMPA al menjador de l'escola.
En aquesta assemblea parlarem sobre com ha anat aquest curs, tant pel que fa a les activitats extraescolars com en altres temes de l'escola, i parlarem sobre els projectes de l'AMPA per al curs vinent.
Aquesta assemblea és un dels moments més importants de la vida de l'AMPA cada any, perquè és on prenem les decisions sobre què volem fer i com ho volem fer.
Per això és important que hi vingueu i hi participeu.
I per això mateix us volem demanar que ho comenteu amb els altres pares i mares que conegueu, i que aneu pensant idees i propostes.

Us esperem a tots dimecres!

AMPA Collaso i Gil
Rosa Barrieras, presidenta

Apreciados padres,
Os informamos de que el miércoles día 15 de junio, a las 9.10h, celebraremos la asamblea anual del AMPA en el comedor de la escuela.
En esta asamblea hablaremos sobre cómo han ido las cosas durante este curso que termina, tanto respecto a las actividades extraescolares como sobre otros temas de la escuela, y trataremos sobre los proyectos del AMPA de cara al próximo curso.
La asamblea es uno de los momentos más importantes de la vida del AMPA cada año, ya que es el momento y el lugar en el cual tomamos las decisiones sobre qué es lo que queremos hacer y cómo queremos hacerlo.
Por eso es muy importante que asistáis y participéis.
Y también por eso mismo os queremos pedir que lo comentéis com otros padres y madres que conozcáis y que vayáis pensando ideas y propuestas de cara a la asamblea.
Os esperamos a todos el miércoles!
AMPA Collaso i Gil
Rosa Barrieras, presidenta

Dear families,
 We inform you that next wednesday 15th June, at 9.10 am we will celebrate the anual AMPA's meeting at the school.
We will talk about how AMPA's activities have been going on this year and we will also talk about the new projects for the next course.
Your assistance to this meeting is very important, so is the main moment where decisions about what we want to do are taken.
Your participation and your opinions are very important.
We encourage you to tell other families to come and provide new ideas.
 Hope to see you on wednesday!!
AMPA Collaso i Gil
Rosa Barrieras, president

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada