divendres, 15 de juny de 2012


 

Hem aconseguit recollir 62.244 signatures ILP 6a hora fins ara

Fins ara ja hem superat les 50.000 signatures necessàries  gràcies als fedataris i voluntaris. Dijous 21 de juny, farem acte simbòlic d'entrega al Parlament. Hi esteu convidats!
La ILP 6a hora per a tothom arriba, fins al moment, a les 62.244 signatures i continuem sumant

  • Podeu continuar enviant els vostres plecs fins el dimecres 20 de juny perquè serà quan farem el recompte final. 
  • Dijous 21 de juny, a les 15.30h farem acte simbòlic d'entrega de les signatures recollides en el Parlament de Catalunya. Tots i totes hi esteu convidats a compartir amb nosaltres aquest moment tan significatiu. Us hi esperem allà!
Hem arribat a les 62.244 signatures de la ILP 6a hora per a tothom. Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català, una fita que ens omple de satisfacció i que no hagués estat possible sense l'esforç i l'ajut conjunt de les AMPA i de cadascun de vosaltres. A hores d'ara, continuem rebent plecs signats d'arreu del territori català.
Volem traslladar el nostre més sincer agraïment a totes les persones implicades i felicitar-nos per l'èxit d'aquesta iniciativa impulsada per la FaPaC, per les famílies de l'escola pública catalana. Haver superat les 50.000 signatures necessàries per tirar endavant la ILP ens reafirma en el nostre objectiu de seguir treballant per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català.
Tot i el bloqueig que va patir la ILP, durant aquests darrers mesos hem continuat el procés de recollida de signatures a tot el territori segons teníem previst. Ho hem fet gràcies als més de 300 fedataris acreditats pel Parlament i gràcies als voluntaris que han compartit aquesta lluita. En tot moment, hem utilitzat els plecs oficials i validats en el procés legal que s'estableix per a una iniciativa legislativa popular. Estem convençuts que si no s'hagués aturat la ILP hauríem superat les 120.000 signatures.
Properes accions:
  • Dijous vinent 21 de juny, a les 15.30h, farem entrega en el Parlament de Catalunya del total de signatures recollides en un acte simbòlic amb el qual volem que es faci visible que hem aconseguit la nostra lluita malgrat el vet del Govern. FEM UNA CRIDA A TOTS I TOTES A PARTICIPAR EN L'ACTE PERQUÈ VOSALTRES SOU ELS PROTAGONISTES. Tots aquells que vulgueu fer-nos costat hi esteu convidats a compartir aquest moment tan significatiu.
  • La setmana vinent interposarem un recurs d'empara davant del Tribunal Constitucional davant l'anul·lació d'una ILP inicialment acceptada per la mesa del Parlament, ja que considerem que afecta la nostra llibertat democràtica.
  • Hem demanat a tots els partits amb representació parlamentària que adoptin aquesta iniciativa per fer possible un debat en el marc del ple del Parlament de Catalunya. Estem mantenint converses amb cadascun dels grups.
Reiterar-vos novament el nostre agraïment a cadascun de vosaltres. Hem aconseguit sumar!
Per l'educació pública de qualitat i per a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada