dilluns, 30 de gener del 2012

Què vol dir ser mestre avui?


Mònica Terribas i Jaume Cela estrenen el cicle de debats

Monica Terribas (color)Un diàleg entre la periodista i directora de TV3, Mònica Terribas, i el reconegut mestre i escriptor Jaume Cela obrirà el proper dimecres 1 de febrer el cicle itinerant de debats arreu del país Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat, organitzat conjuntament per la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, amb la col•laboració de TV3. Cela i Terribas dialogaran al voltant de la funció social dels professionals de l’educació just l’endemà que TV3 hagi iniciat l’emissió d’una sèrie de deu capítols, Mestres, que reflexiona sobre el mateix tema i que s’emetrà durant deu dimarts, a les 22:30h, a partir del 31 de gener.
Jaume Cela L’acte tindrà lloc de les 18 a les 20 hores, a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al Carrer Montalegre, 5, de Barcelona. L’entrada és lliure. El debat també es podrà seguir i participar-hi en directe per Internet. L’enllaç (URL) per accedir a la videoconferència en directe (streaming) el publicarem ben aviat al blog.
Abans del diàleg, la directora de la sèrie Mestres, Fúlvia Nicolás, el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, i el president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Raül Manzano, presentaran la sèrie i el cicle de debats, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada