divendres, 9 d’abril del 2010

Tancament estudis postobligatoris al barri

Amb motiu de la supressió del batxillerat a l'IES Miquel Tarradell us convoquem a tots i a totes a participar i a manifestar el vostre desacord amb la política educativa del Consorci.

Desfilada reivindicativa

El proper dimecres 14 d'abril el director d'aquest Institut té una cita amb els responsables polítics d'Educació per defensar la continuïtat dels estudis de batxillerat en el centre. Amb l'objectiu d'acompanyar-lo i donar-li suport hem organitzat una desfilada-manifestació que sortirà de l'Institut a les 15 hores i finalitzarà a la Plaça Urquinaona núm 6, on es troba el Consorci d'Educació de Barcelona. En arribar al Consorci es lliurarà als responsables d'educació el Manifest de la Comunitat Educativa del Raval, elaborat pel professorat i l'alumnat del nostre centre conjuntament amb altres instituts i escoles veïnes i diverses entitats del barri.

Dimecres, 14 d'abril Hora i lloc de trobada: 15 h a la porta de l'Institut.

Recorregut: des de l'Institut Miquel Tarradell (c. dels Àngels 1, bis) fins el Consorci d'Educació de Barcelona (Plaça Urquinaona núm. 6)La convocatòria és oberta a famílies, AMPA, entitats, professorat, estudiants, veïns, veïnes, comerciants, organitzacions sindicals, associacions, etc. Us animem a tots i a totes a fer extensiva la convocatòria a amics, amigues i coneguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada