dilluns, 19 de novembre del 2012

Diàlegs Antirracistes

Taula Rodona: “Diàlegs antiracistes”

20-11-2012
El proper dimarts 20 de novembre a les 19 h es durà a terme la taula rodona “Diàlegs antiracistes” que organitza SOS Racisme juntament amb Bocaradio.org a la Seu Nacional d’Òmnium. L’acte, “Quina Catalunya volem? Una Catalunya no dóna passaport a tots els que hi viuen, vinguin d’on vinguin, no valdrà la pena” comptarà amb l’escriptor Matthew Tree; la periodista i membre de la Junta d’Òmnium Cultural, Rita Marzoa; el psicòleg i escriptor, Said El Kadaoui; i serà presentat i moderat per la directora de SOS Racisme, Alba Cuevas.
La crida electoral pel proper 25 de novembre posa sobre la taula el dret de Catalunya a decidir el seu futur. Un esdeveniment històric que cal prendre amb la importància que mereix. Però precisament per aquest motiu, és vital que el debat sigui profund. Cal que les propostes dels diferents partits polítics no es quedin en un missatge buit de continguts i que introduïm en aquest debat les nostres condicions i les nostres exigències, definint el model de país que volem construir i el model de societat que volem lluitar.
La ràdio comunitària Boca Ràdio retransmetrà l’acte en directe a www.bocaradio.org i 90.1 fm (Barcelona Nord). L’assistència és lliure i gratuïta però es prega confirmar assistència al 93.301.05.97 o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada