divendres, 30 de desembre de 2011

¿Què llegeixes?

Sota aquest títol es presenta una web de lectura per a nens, nenes i no tant nens. Es poden consultar les opinions d'altres persones sobre els llibres. Es poden penjart les nostres opinions, es pot parlar amb altres persones interessades en els llibres en general. El més important és que es tracta d'una web participativa feta mica en mica pels propis lectors. No és una web al servei de cap editorial o de cap llibreria. Precisament per això les editorials i les llibreries poden estar d'enhorabona, és la gent que s'interessa pels llibres l'autèntic motor de la cultura, i és el nivell cultural d'un país el que fa viables o no la gran majories d'empreses del sector editorial.

Animem pares i mares a fer conèixer aquesta web als vostres fills i a entrar vosaltres també per conèixer millor quins llibres agraden als vostres fills, quin llibres els podrien agradar i quins llibres és desitjable que els agradin.

Aquesta és la preentació que fa de si mateixa aquesta web:


El Què llegeixes? o QL és un fòrum sobre llibres que va néixer el 23 d’abril de 2008. La idea va sorgir a partir d’una primera experiència durant el 2005, Any del Llibre i la Lectura, quan es va posar en marxa Què llegeixes? Connecta’t als llibres, un joc sobre llibres a internet que va durar 3 mesos.
Aquest nou fòrum del Què llegeixes parteix de les mateixes premisses que aquell primer QL, però ara ofereix moltes més possibilitats. Aquestes premisses són: llibertat per parlar de tota mena de llibres i sobre qualsevol qüestió a l’entorn dels llibres; crear una biblioteca conjunta de llibres; jugar i riure a través dels llibres i la lectura i, sobretot, ajudar a la prescripció de llibres entre lectors deixant, per una vegada, la crítica i l’acadèmia de banda.El Què llegeixes és un gran espai d'intercanvi d'opinions que engloba totes les edats i que permet que qualsevol usuari es trobi en un entorn generacional afí. Per això hi ha 3 fòrums:Fòrum Ploma pels adults,

Fòrum Boli pels joves

Fòrum Llapis pels més petits

Darrere del Què llegeixes hi ha un Equip QL format per persones diverses que ajuden en la producció, programació, creació de continguts i moderació del fòrum i que treballa intensament i diària perquè funcioni amb tanta precisió com la tecnologia i la capacitat humana és capaç. Les persones que més sovint trobaràs són l'Admina, moderadora i coordinadora de tot el fòrum, l'Atzavara moderadora principal i la Montse moderadora principal de la secció Boli i Llapis. També hi trobareu de tant l'OriolSJ que s'empesca tots els jocs del QL, en Jep Ferret que ens ha divertit amb els crucigrames i les Superpreguntes o en Carles d'Antaviana que ens resol tots els problemes tècnics que li plantegem.El Què llegeixes ha tornat per quedar-se i durarà tant com ho vulguin els usuaris.


Anar a la web Què llegeixes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada